Hoppa till innehåll

Vi som jobbar på STYLE

Sofia Laurantzon

Jag heter Sofia Laurantzon. Jag brinner för frisöryrket och älskar att jobba med hår och möta dig som kund. Jag har 26 års erfarenhet som frisör, varav 6 år på en stor och populär salong i centrala Göteborg, och tog gesällbrev 2002, mästarbrev 2014 och yrkeslärarexamen 2015. Våren 2016 slog jag upp portarna för STYLE i Östersund. Sju år senare har jag nu öppnat STYLE i Föllinge. Under 10 års tid kombinerade jag frisörläraryrket med att jobba på salong. Nu lägger jag all min tid på min passion – min salong med mina fantastiska kollegor.

Matilda Eriksson

Jag heter Matilda Eriksson. Jag gjorde min frisörutbildning på Storsjögymnasiet och tog studenten 2020. Mina lärlingstimmar gjorde jag på STYLE där jag också har genomfört min praktik under skoltiden. Mitt gesällprov gjorde jag 2022. Det är mycket utvecklande att vara på salongen då jag lär mig nya saker hela tiden och får träffa massa trevliga människor. Nuförtiden hittar ni mig mestadels på vår nyöppnade salong i Föllinge, måndagar till fredagar. Jag kommer även att vara på salongen i Östersund emellanåt.

Hoppas vi ses vare sig det blir i Föllinge eller Östersund.

Wilma Johansen

Jag heter Wilma Johansen. Jag är färdigutbildad frisör med gesällbrev. Jag är även utbildad BHBD/Hairtalk-stylist. Min frisörutbildning gjorde jag på Storsjögymnasiet där jag tog studenten 2022. Mina lärlingstimmar gjorde jag på STYLE, samt att jag hade praktik här under skoltiden. Gesällprovet gjorde jag 2023.

Jag finns på salongen måndag till fredag, även vissa lördagar.

Jennie-Lee Alexius

Jag heter Jennie-Lee Alexius. Jag är färdigutbildad frisör med gesällbrev samt mästarbrev. Jag är även utbildad Hairtalk/BHBD-stylist. Min frisörutbildning gick jag på Storsjögymnasiet där jag tog studenten 2018 och på STYLE har jag jobbat sedan 2022. Det jag brinner mest för i frisöryrket är långa hår och naturliga färgresultat. Jag ser fram emot alla spännande möten jag får ha tillsammans med dig som kund.

Jag är på salongen måndag till fredag, även vissa lördagar. Hoppas vi ses!

Moa Forsström

Jag heter Moa Forsström. Jag tog studenten från frisörprogrammet på Storsjögymnasiet 2023. Under tvåan och trean gjorde jag min praktik en dag i veckan på STYLE. Nu gör jag mina lärlingstimmar på STYLE. Jag är utbildad BHBD/Hairtalk-stylist. Ni hittar mig på salongen måndag till fredag och jag erbjuder även kvällstider. Jag har 10% rabatt på nästan alla behandlingar.

Jag ser fram emot att få fixa ditt hår!

Amanda Aldrin

Jag heter Amanda Aldrin och kommer ursprungligen ifrån Sundsvall men bor sedan några år tillbaka i Östersund, Jag tycker om att laga mat, umgås med vänner och att vara kreativ vilket också syns i alla mina arbeten. Jag har tidigare jobbat på salong i Sundsvall och kommer nu att jobba på STYLE, Jag är diplomerad nagelteknolog och erbjuder allt ifrån enkla helfärgade, till klassiska franska och mer avancerade designer. Jag erbjuder även kvälls samt helgtider.

Välkommen till mig!

Nelly Isaksson

Jag heter Nelly Isaksson. Jag är utbildad till att göra lashlift och browlift. Vanlig bryn- och fransfix kan ni också göra hos mig. Jag har även gått en kurs för gellack. Ni hittar mig på salongen i Föllinge, där jag även erbjuder kvällstider. För bokning ring 0645-564141 eller boka online. Nu hittar ni mig även på salongen i stan en dag i månaden.

Hoppas vi ses!